Naši prijatelji

 

Logo grada Zrenjanina Grad Zrenjanin
www.zrenjanin.rs
Regionalna privredna komora Zrenjanin logo Regionalna privredna
komora Zrenjanin

www.rpkomora-zr.co.rs
Agencijua za privredne registre Srbije logo Agencija za privredne
registre

www.apr.gov.rs
Unija poslodavaca Srbije logo Unija poslodavaca
Srbije

www.poslodavci.org.rs
RCR Banate logo RCR Banat
www.rcrbanat.rs

Humanitarna akcija "Obezbeđivanje uslova za rad vaspitno-obrazovnih institucija na teritoriji AP Kosovo i Metohija"

08
apr
2014

       Kancelarija za Kosovo i Metohiju pokrenula je inicijativu za sprovođenje humanitarne akcije "Obezbeđivanje uslova za rad vaspitno-obrazovnih institucija na teritoriji AP Kosovo i Metohija" za čiju realizaciju su zaduženi upravni okruzi.

       Načelnik Srednjobanatskog upravnog okruga g. Dušan Šijan uputio je molbu Opštem udruženju preduzetnika Zrenjanin za pomoć u realizaciji pokrenute inicijative.

       U okviru ove akcije delegacija Srednjo-banatskog upravnog okruga je nedavno obišla opštinu Štrpce na Kosovu i odabrala osnovnu školu "Šarski odred" u selu Vrbeštica kojoj je neophodna pomoć u sanaciji i rekonstrukciji. Urađena je projektna dokumentacija i precizirane potrebe za neophodnim materijalima.

       Molimo sve preduzetnike koji su zainteresovani za učešće u ovoj akciji da dostave Srednjobanatskom upravnom okrugu sledeće podatke:

1. Identifikacioni podaci preduzetnika

- MATIČNI BROJ

- ŠIFRA DELATNOSTI

- PIB

2. Iznos sredstava koji u skladu sa mogućnostima možete da izdvojite za pomoć u obezbeđivanju adekvatnih uslova za rad škola na Kosovu i Metohiji, konkretno za osnovnu školu “Šarski odred” u opštini Štrpce u selu Vrbeštica.

   Navedeni podaci su neophodni kako bi u saradnji sa Kancelarijom za KiM mogli da se pripreme ugovori koji će se sklapati u tu svrhu.

   Podatke dostaviti što pre, najkasnije do srede 09.04.2014. do 12h na faks 023/530-295 ili 023/566-007 ili na e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it "> This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Unapred se zahvaljujemo na učešću u ovoj akciji.