Naši prijatelji

 

Logo grada Zrenjanina Grad Zrenjanin
www.zrenjanin.rs
Regionalna privredna komora Zrenjanin logo Regionalna privredna
komora Zrenjanin

www.rpkomora-zr.co.rs
Agencijua za privredne registre Srbije logo Agencija za privredne
registre

www.apr.gov.rs
Unija poslodavaca Srbije logo Unija poslodavaca
Srbije

www.poslodavci.org.rs
RCR Banate logo RCR Banat
www.rcrbanat.rs

Sajam inovacija, kooperacija i predueztništva INOCOOP 2016

03
avg
2016

     Značajno je obavestiti privrednu javnost da će se i ove 2016. godine u Zrenjaninu održati 17. sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva „INOCOOP 2016.“  Sajam „INOCOOP“ je svojim trajanjem potvrdio lidersku poziciju kao najveći i najposećeniji regionalni sajam u Vojvodini. Na svih dosadašnjih šesnaest sajmova učestvovalo je preko 2500 izlagača iz zemlje i inostranstva, što ovoj manifestaciji daje i internacionalni karakter. Pod sloganom inovacija, kooperacija i preduzetništva u strukturi sajma "INOCOOP" dominira proizvodna delatnost sa preko 85 %, dok ostatak predstavljaju turističke i uslužne delatnosti. Po organizacionoj strukturi učesnici sajma mahom su preduzetnici, mada učešće u značajnoj meri imaju i velike kompanije, udruženja, agencije i predstavnici starih zanata.

 Kao i svih prethodnih šesnaest i ovaj XVII sajam "INOCOOP 2016"će se održati u sportskoj hali MEDISON u vreme održavanja tradicionalne manifestacije DANI PIVA, u terminu od 25.do 27.avgusta 2016.godine.

Organizator sajma "INOCOOP 2016" je Regionalna privredna komora Zrenjanin i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin u saradnji sa Turističkim centrom  Grada Zrenjanina.

      S obzirom da je Vlada Republike Srbije 2016. proglasila godinom preduzetništva i ovogodišnji sajam „INOCOOP 2016“ će staviti akcenat na afirmaciju i dalje jačanje preduzetništva, kao pokretača i nosioca privrednog razvoja u 2016. godini. Sajam će pružiti izlagačima izuzetnu priliku da svoj proizvod ili uslugu predstave velikom broju posetilaca i poslovnih ljudi i da adekvatnom i ciljanom promocijom pridobiju nove klijente i ostvare značajne poslovne kontakte.

     Izlaganje na sajmu prilagodili smo i olakšali različitim strukturama učesnika-od malih zanatskih preduzetničkih radnji do velikih poslovnih sistema iz svih branši. Pružamo im neposrednu podršku kako bi na efikasan način kreirali kvalitetan sajamski nastup. Cilj je minimalizacija troškova za učešće na sajmu uz postizanje efektne i pravilno usmerene sajamske prezentacije. Priprema za učešće, uz naše savete i pomoć, biće maksimalno pojednostavljena.

     Učešće stranih izlagača i internacionalizacija sajma "INOCOOP" prilika je za sve izlagače sa domaćeg tržišta, ali i za lokalnu sredinu, da otvore šansu ka novim investicijama kojima će se unaprediti privredni sadržaji, otvoriti eventualno nova radna mesta, razmeniti znanja i iskustva i steći uslovi za brži izlazak iz ekonomske krize.

    Za vreme održavanja sajma organizator će u saradnji sa drugim organizacijama i učesnicima pripremiti niz pratećih programa i manifestacija kroz organizovanje seminara, okruglih stolova, prezentacija, tematskih konferencija, kao i posete zvaničnika i poslovnih delegacija iz zemlje i inostranstva.

   XVII Sajam "INOCOOP 2016" biće organizovan po svim standardima važećim za ovakvu vrstu manifestacije uz odgovarajuću medijsku promociju preko sredstava javnog informisanja lokalnog i šireg karaktera.

  Za sve učesnike i posetioce biće obezbedjene posebne pogodnosti u korišćenju ugostiteljskih usluga, nagradnih igara i dr.

   Prijava za učešće na sajmu kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti u Regionalnoj privrednoj komori Zrenjanin, Kralja Petra I 3/1, Tel.023/535-890, na sajtu Komore:www.rpkzr.org ili u Opštem udruženju preduzetnika, Slobodana Bursaća 20, 023/535-627